Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad Company 2 for iPad 1.0.2

Ook op de iPad speel je first person shooters

VOOR

  • Mooie graphics
  • Lekkere actie
  • Goede online varianten
  • Uitstekende geluidseffecten

TEGEN

  • Besturing deels vervelend
  • Aan de korte kant

Uitmuntend
8

Battlefield: Bad Company 2 is de iPad-versie van de populaire first person shooter (FPS) van DICE, uitgegeven door Electronic Arts. Je helikopter stort neer in vijandig gebied; tijd om de wapens ter hand te nemen.

Dit spel kent een online-modus en een singleplayer-variant. In de laatste moet je 14 missies voltooien in 5 verschillende gebieden. Het verhaal in Battlefield: Bad Company 2 is flinterdun; je schiet gewoon op iedereen die een ander pakje aanheeft dan jij. De multiplayer-modus heeft death-matches waarin je in 2 teams tegen elkaar strijdt, of head-to-head-gevechten. Daarin speel je tegen een vriend (die naast je zit) via wifi of Bluetooth.

De besturing van Battlefield: Bad Company 2 is niet gecompliceerd, maar vereist wat oefening. De linkerkant van het scherm gebruik je om te lopen en met rechts kijk je in de rondte. De bediening laat wel wat te wensen over wanneer we proberen scherp te schieten. Ook is het rondrijden in een auto een hels karwei in Battlefield: Bad Company 2.

Toch maken de ongemakken deze game niet onspeelbaar. In tegendeel, je speelt het verslavende Battlefield: Bad Company 2 ons inziens net iets te snel uit. Dit komt mede door de prachtige graphics en goed opgezette slagvelden.

Battlefield: Bad Company 2 is een mooie oorlogsgame waar je eenvoudig verslaafd aan raakt. De iPad mist echter handige knoppen om de game nog soepeler te spelen. Voor een echte FPS-ervaring raden we je dan toch de consolevariant of de pc-versie aan.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Battlefield: Bad Company 2

Download

Battlefield: Bad Company 2 for iPad 1.0.2

Beoordelingen about Battlefield: Bad Company 2